top of page
Articles i Entrevistes
 • Article “L’arquitectura bibliotecària en edificis patrimonials i la seva ubicació urbana”, publicat en el llibre “Patrimoni custodiat. Biblioteques, Arxius i Centres de documentació”, (ISBN 978-84-126653-1-4), editat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. 2023.

      - Enllaç al document.

Article Edificis patrimonials.jpg
 • Article “Tendències i prospectiva en la construcció de les biblioteques”, publicat en el llibre “Arquitectura y Ambientes de Bibliotecas” (ISBN 978-607-30-3046-5) editat per la Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM). 2020. 
   

      - Enllaç al document.

arquitectura_art_1.jpg
 • Entrevista en la XII Jornada Profesional de la Red de Bibliotecas del Instituto Cervantes 2019 (RBIC): “Biblioteques del futur: nous espais, nous serveis, nous actors”. Madrid. 4 de juliol de 2019. 
   

      - Enllaç al document.

futuro_art_2.jpg
 • Entrevista publicada a la revista “Infobibliotecas”, en un número dedicat a Biblioteques i Arquitectura. Publicació Trimestral Nº 12. Abril-Juny 2015. 
  - Enllaç al document.
   

“Crec que el treball d'assessorament té unes connotacions curioses. D'una banda treballem a l'ombra i el nostre nom no apareix mai en els "títols de crèdit", cosa que em sembla absolutament correcta. Però d'altra banda no puc evitar sentir per cada biblioteca que he assessorat una mena d'afecte molt especial, com si fos un fill, que mai no és com tu voldries, és a dir, amb les seves virtuts i defectes, però del qual et sents d'alguna manera responsable.” 

entrevista_art_3.jpg
 • Article “Arquitectura i biblioteca: junts des de l’inici”, publicat en la revista “BiD; textos universitaris de biblioteconomia i documentació”, Nº 25. Desembre 2010.
   

      - Català
      - Castellà

art_4.jpg

     

art_5_cat.jpg
bottom of page