top of page

Obra Nova

Biblioteca Teresa Pàmies (Cornellà de Llobregat) 

Arquitecte: Carlos Llinás

1096 m2 útils 

Any inauguració: 2022

Plànols i fotos.

Aquest edifici, amb una volumetria molt respectuosa amb l’entorn i un tractament de la façana que el fa molt transparent i convida a entrar-hi, resol perfectament totes les necessitats que es demanaven en el programa funcional. Es tracta, a més, d’una biblioteca on s’han ideat solucions per flexibilitzar l’espai i poder afegir nous usos amb comoditat.

1.jpg
Biblioteca Francesc Pujols (Martorell) 

Arquitecte: Rodrigo Alaminos 

1897 m2 útils 

Any inauguració: 2015 

Plànols i fotos.

"L'amplitud i  la magnífica il·luminació natural són els trets més característics d'aquesta biblioteca. Els mobles es converteixen en els protagonistes de l'espai, ja que semblen éssers animats que van canviant de forma. A la planta superior fins i tot es pot passejar travessant les prestatgeries de llibres.

2.jpg
Biblioteca del Fondo (Sta Coloma de Gramenet) 

Arquitectes: Pich Aguilera 

1769 m2 útils 

Any inauguració: 2014 

Plànols i fotos.

"Els cilindres de colors que ocupen tots els sostres de la biblioteca, que tenen com a missió garantir el confort acústic, són l'element que aporta color a uns espais molt amplis, molt relacionats entre si, però una mica desconnectats visualment de l'exterior." 

3.jpg
Biblioteca de St. Fruitós de Bages (St. Fruitós de Bages )

Arquitectes: Xavier Tragant (Projecte) – Joan Anglada (Direcció d’obra) 

1332 m2 útils 

Any inauguració: 2014 

 Plànols i fotos.

"En aquest impressionant edifici, la profusió de corbes, plans inclinats i altres simetries irregulars aporten tant impacte i riquesa visual que fins i tot resten protagonisme als llibres i altres materials que s'exposen a la biblioteca." 

1.jpg