top of page

Rehabilitacions

3.jpg
Biblioteca Ca l’Oliveres (Lliçà d’Amunt) 

Arquitecte de la rehabilitació i ampliació: Cèlia Rivera 

1595 m2 útils 

Any inauguració: 2010 

Plànols i fotos.

"La imatge exterior de la biblioteca mostra amb orgull dos tipus d'arquitectura separades en el temps. En canvi, quan es circula per l'interior, la uniformitat espacial es manifesta a través d'uns espais amplis i lluminosos

5.jpg
Biblioteca Marta Mata (Cornellà de Llobregat) 

Arquitecte de la rehabilitació i ampliació: Antonio Montes 

1415 m2 útils 

Any inauguració: 2009 

Plànols i fotos.

"La façana de l'edifici, principalment amb la il·luminació nocturna, sembla actuar com a reclam del contingut cultural que ofereix la biblioteca. A l'interior, destaca la cura pels detalls i la sensació d'amplitud, tenint en compte la poca dimensió de l'edifici.

Biblioteca Vapor Badia (Sabadell) 

Arquitecte: Josep Palau 

3736 m2 útils 

Any inauguració: 2002 

Plànols i fotos.

"La flexibilitat de l’edifici original va permetre organitzar la biblioteca amb llibertat, sent possible també respectar elements tan interessants com l'estructura de la coberta. Destaca la il·luminació natural que entra per totes les façanes i la coberta, així com els buits en el forjat que permeten una visió global de tota la biblioteca. " 

1.JPG
3.jpg
Biblioteca Can Casacuberta (Badalona) 

Arquitectes: Poch & Moliner (Fase I) - Antonio Sanmartin (Fase II) 

3416 m2 útils 

Any inauguració: 1992 

Plànols i fotos.

"L'estructura de l'edifici va permetre plantejar una biblioteca molt oberta i flexible, construïda en dues fases separades en el temps amb un estil arquitectònic molt diferent. Es troba a faltar una relació visual amb l'exterior, que no va ser possible aconseguir a causa de les característiques de l'edifici original i la normativa de protecció com a edifici patrimonial. " 

bottom of page