top of page

Política de Privacitat

Rebem, recollim i emmagatzemem qualsevol informació que ingressi en el nostre lloc web o ens proporcions d'una altra manera. A més, recollim la direcció de protocol d'Internet (IP) utilitzada per connectar el teu ordinador a Internet; dades d'inici de sessió, adreça de correu electrònic, contrasenya, informació de l'ordinador i la connexió i l'historial de compres.

 

Podem fer servir eines d'analítica web per mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació d'interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per navegar fora de la pàgina . També recopilem informació d'identificació personal (inclòs nom i correu electrònic en l'apartat de contacte).

 

En qualsevol cas la teva informació personal serà utilitzada només per els motius específics indicats a continuació:


1. Per poder contactar als nostres visitants i usuaris per respondre a les seves consultes, o comunicar-nos sobre els nostres serveis;

2. Per crear dades estadístiques agregades i altra informació no personal agregada o deduïda, que puguem utilitzar per proporcionar i millorar els nostres serveis respectius;

3, Per acomplir amb les lleis i regulacions aplicables.

 

La nostra empresa està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet oferir-te els nostres serveis. Les teves dades poden emmagatzemar a través de l'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzemen les dades en un lloc segur darrere d'un tallafocs.

 

Si no vols que processem les dades, contacta'ns a [el teu correu electrònic] o envia'ns un correu a: [la teva adreça postal física].

 

Reservat el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, revisa-amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació en la pàgina web. Si fem canvis substancials a aquesta política, et notificarem que s'ha actualitzat, perquè sàpigues quina informació recollim, com la utilitzem i en quines circumstàncies, si escau, fem servir o divulguem la informació.

 

Si desitges: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estàs convidat a contactar-nos a [el teu correu electrònic] o envia'ns un correu a: [la teva adreça postal física].

bottom of page